A MOL motorolajak évek óta stabil helyet foglalnak el a hazai piacon. Nehéz ilyen árkategóriában jelentősebb konkurens márkát találni. Közép- és Észak- Európa egyik legnagyobb olajtársaságává nőtte ki magát, amelyhez már megannyi külföldi cég is tartozik, például a környező országokban méltán híres Slovnaft. Mi az amit még lehet nem tudsz a márkáról? 



Univerzalitás és minőség még a legigényesebbek számára is

A MOL szintetikus motorolajak a világ vezető autógyártóinak legszigorúbb tesztjein is megfeleltek. Az egyik legnagyobb előnye a széles portfólió, biztos mindenki megtalálja az autómárkájához tökéletesen passzoló motorolajat. Nem számít hogy régi vagy újabb autóról van szó, benzin vagy dízel, Suzuki, Kia, Volkswagen, Škoda, Volvo vagy Peugeot. A MOL motorolajak kínálata a márkák és modellek teljes választékát lefedik. 

A MOL motorolajak növelik a gépjárművek élettartamát, maximálják a teljesítményét, miközben tökéletes vezetési élményt biztosítanak, ráadásul mindezt üzemanyag takarékosan. A gépjármű így sűrű használat mellett is kevesebb szervizelést igényel. 

Az egyik legjobb garancia a szuper minőségre maga a tény, hogy az autógyárak is elsők között ajánlák a MOL motorolajak használatát a gépjárműveikhez. 



Elfogadható árak átlagembereknek is

Lehetséges, hogy egy magas minőségű motorolaj még elérhető áron is legyen? Igen, lehetséges. És éppen a MOL motorolajak erre a bizonyíték. Széles skálával rendelkeznek, így a személygépkocsik mellett haszonjárműveknek és motoroknak is biztosítanak motorolajat, miközben elérhető áron vannak jelen a piacon. Az alap kategória mellett prémium olajakat is kínálnak, így tényleg mindenki találhat kedvére valót.