Ha előfordult már, hogy autóalkatrészre volt szükséged a kocsidhoz, biztos találkoztál már a MaXgear márkával. Ez a lengyel márka már 2006 óta megtalálható a piacon, sőt stabil helyet foglal el az autóalkaterész gyártók között, hiszen több mint 15 európai államban találkozhatunk márkaboltokkal. Hazánkban is egyre nagyobb ismeretségnek örvend, ezért is gondoltuk, hogy röviden bemutatjuk. 

MaXgear márka

Széles választék, elfogadható ár-érték arány

Ha csak egyetlen szóval lehetne a márkát jellemezni, akkor az az univerzalitás. A MaXgear termékskálája tényleg nagyon széles, mint autómárkák szintjén, mint termékkategóriák számában. A MaXgear 450 különböző refernciát képes felmutatni stabilizáló kapcsolókból, számos népszerű autómodellhez. A gyártási folyamat a csúcstechnológiát képviseli, több kilómétert garantálva, maximális teljesítményen.  Egyszerűen, ha az autódban valamilyen alkatrész tönkrement, ennél a márkánal több mint valószínű, hogy találsz pótalkatrészt. 

Olajszűrő? Nem probléma. Utastér hőmérséklet érzékelő? Szintén megoldható. Speciális alkatrész a szervorendszerhez? A MaXgear arra is talál megoldást. 

A beszállítók gondos kiválasztása, valamint az alapos minőségellenőrzés lehetővé tette számukra, hogy egy nagyon széles termékkínálatot hozzanak létre a személygépkocsik számára a MaXgear csomagtér teleszkóp, spirálrugó, féktárcsa, valamint a lengéscsillapító és lengőkar piacán. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy új referencia számú termékekkel bővítsék kínálatukat. Termékeik magas minőségét a világ vezető alkatrészgyártóival való együttműködésnek köszönhetik.




MaXgear márka

Mi a helyzet az ár-minőség aránnyal? 

A MaXgear alkatrészek többnyire barátságos, elérhető áron beszerezhetőek. Természetesen a piacon olcsóbb márkák is megtalálhatóak, viszont maga a márka is megannyi kedvezménnyel kecsegtet évente több alkalommal, amelyek a centralcar.hu weboldalon is elérhetőek. 

Ami a minőséget illeti, eltérő nézeteket vallanak a használók, viszont nem vehetjük figyelmen kívül a növekedő eladási számokat. A MaXgear kormányzási alkatrészeiket minden ISO szabványnak megfelelve gyártják, rendkívül hatékonyan továbbítják a kormánykerék mozgását a kormányzási rendszer felé. Termékeik magas minőséget és biztonságot nyújtanak. A márka termékei kiváló minőségű fémötvözetekből készülnek, melyek garantálják a tartósságot. 

Ha nem sikerül eredeti alkatrészt beszerezned, a MaXgear márka tökéletes pótlást biztosít. 



MaXgear márka