A TRW története 1901-ig nyúlik vissza, amikor Charles Exl és Clarence Thompson megalapították a Thompson Products Company-t. A vállalat kezdetben autóipari alkatrészeket gyártott, de hamarosan bővítette termékválasztékát repülőgép-alkatrészekkel és hidraulikus rendszerekkel. A TRW névre 1958-ban változtatták meg, miután a Thompson Products Company egyesült a Rudolph Wurlitzer Company-vel.

Az elmúlt évtizedek során a TRW folyamatosan bővítette tevékenységét és globális jelenlétét. A vállalat ma már a világ egyik vezető autóipari beszállítója, több mint 50 000 alkalmazottal 24 országban. A TRW széleskörű termékválasztékot kínál, beleértve a fékrendszereket, a futómű alkatrészeket, a biztonsági rendszereket és a kerékalkatrészeket.

A TRW elkötelezett a minőség, a megbízhatóság és az innováció mellett. A vállalat termékei a legszigorúbb ipari szabványoknak is megfelelnek, és világszerte a legmagasabb szintű teljesítményt és biztonságot nyújtják. A TRW folyamatosan új technológiákat fejleszt ki a termékei teljesítményének és biztonságának javítása érdekében.

A TRW kulcsfontosságú szereplője az autóipar fejlődésének. A vállalat innovatív termékei és szolgáltatásai hozzájárulnak a járművek biztonságosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tételéhez. 

A TRW kiemelkedő eredményei:

  • A világ vezető fékrendszer-gyártója: A TRW tárcsafékeket, dobfékeket, fékbetéteket, fékbetéteket és fékrásegítőket kínál személyautók, haszongépjárművek és tehergépjárművek számára.
  • Kulcsfontosságú szereplője a légzsákok és biztonsági övek fejlesztésének: A TRW a vezető légzsák- és biztonsági övgyártók közé tartozik.
  • Úttörő a fejlett vezetői segédrendszerek (ADAS) területén: A TRW olyan ADAS-technológiákat fejleszt ki, mint a sávtartó asszisztens és az automatikus vészfékezés.
  • Elkötelezett a fenntarthatóság mellett: A TRW olyan termékeket és folyamatokat fejleszt ki, amelyek csökkentik a járművek környezeti hatását.

A TRW egy megbízható partner, amely kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújt az autóipar számára. A vállalat elkötelezett amellett, hogy jobbá tegye a vezetést a világ minden táján.